Zandbergstraat 14 / 5555 LB Valkenswaard Tel: +31(0)651587997.
Openingstijden: Vrijdag en zaterdag: 10:00 tot 17:00 u.en op afspraak.
De Bamboe Webshop van Kimmei.
Er zijn vele voordelen aan het bezoeken van de kwekerij. De soorten die u wilt kopen kunt u in de bamboetuin als volwassen planten bekijken. Vaak komen bezoekers er pas in onze voorbeeldtuin achter dat hun ideeën over bamboe bijgesteld moet worden en dat er bij het uitzoeken van de juiste soorten echt ondersteuning van een expert nodig is.
Dus kom, indien mogelijk, naar onze bamboekwekerij en showtuin en wij helpen u direct. De bamboeplanten kunnen in de kwekerij uitgezocht en direct meegenomen worden. Door de buigkracht van bamboe en door onze manier van inpakken gaan er veel meer en veel grotere planten in een gemiddelde auto dan de meeste mensen denken.

Hoe werkt onze webwinkel.
We kunnen ons voorstellen dat de reis te lang is en dat u weet wat u wilt hebben. Of de hoeveelheid planten is te groot. Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om de planten op te sturen.

• Allereerst overleggen we, wanneer dat nodig is, uitvoerig per telefoon en / of e-mail .

• In onze pagina“Beste Keuze” vindt u de beschrijvingen van de soorten die wij ondersteunen. Dit zijn de beste soorten voor het gebruik van een bamboe haag of als solitair. Ze zijn meestal voorradig en zijn eenvoudig bij ons te bestellen.

• Ook de soorten in de "Catalogus" (beter te openen in Internet Explorer of Google Chrome), kunt u, indien beschikbaar, bestellen. Vraag naar onze voorraad. Daar vindt u ook de prijzen.

• Mail uw wensen naar info@kimmei.com of bel +31 (0) 651587997

• Geleverd wordt alleen bij vooruitbetaling.
Bankgegevens: Bamboekwekerij Kimmei, Valkenswaard (NL) Nummer: 152963847
IBAN nummer: NL63 RABO 0152 9638 47,
BIC: RABONL2U

Verzenden
Grotere aantallen: Door een vervoersbedrijf kunnen wij de planten binnen 2 werkdagen laten bezorgen. Op een pallet (80x120 cm.) passen 5 tot 15 grotere planten tot 3 meter+ hoog of 30 tot 150 kleinere planten. (al naar gelang de grootte)
De verzendkosten per pallet zijn € 75,- incl. BTW. Er moet wel een vrachtwagen kunnen stoppen.
(Verzendkosten naar België zijn gelijk of iets hoger. U kunt hiernaar informeren !)

Kleinere aantallen: Vanaf een minimum bedrag van 100 euro aan planten (potmaat 3 tot 10 liter) en wortelbegrenzer verzenden wij per reguliere post.
Kosten in Nederland: tot 10 kg 10 euro en 10 tot 30 kg15 euro (tot ongeveer 9 x 5 liter potten)

Nieuwe prijzen België: tot 30 kg aan planten (tot ongeveer 9x 5 liter potten) kunnen wij voor 20 euro opsturen. De levering duurt 1 tot 2 dagen.
(Naar Duitsland en Luxemburg zijn de kosten 25 euro; naar Oostenrijk 30 euro; Denemarken, Frankrijk, Monaco, Groot Britannie 35 euro
Andere Europese landen 50 euro)